5.9.2018.
Publikacija CHOREOGRAPHIC JOURNAL: seeing / vidjeti, dostupna u tiskanom izdanju

Publikacija CHOREOGRAPHIC JOURNAL: seeing / vidjeti koreografkinje Marjana Krajač i urednice Zee Hartmann od sada je dostupna u tiskanom izdanju u:
– u Superknjižari (Rooseveltov trg 4, Zagreb) te u online bookshopu Superknjižare s dostavom u tuzemstvo i inozemstvo na linku: ovdje.
– u knjižari Vuković&Runjić (Teslina 16, Zagreb)

CHOREOGRAPHIC JOURNAL: seeing / vidjeti koja je izašla is tiska početkom kolovoza 2018. godine te krajem kolovoza predstavljena na festivalu Monoplay u Zadru dotiče se tema vidljivosti umjetničkog procesa te njegove refleksije i komunikacije. Publikacija otvara prostor mogućeg mišljenja o plesu kao skupu različitih fenomena koji čine koreografski rad i njegova različita značenjska i gledalačka polja.

Urednica publikacije je dramaturginja Zee Hartmann, autorica je koreografkinja Marjana Krajač, a autorice tekstova su Marjana Krajač, Zee Hartmann, Katja Šimunić i Nastasja Štefanić. Prevoditeljica je Ivana Ostojčić. Oblikovanje potpisuje Valentina Toth. Izdavač je umjetnička organizacija Sodaberg koreografski laboratorij, obim publikacije: 103 stranice.