28.10.2015.
Nagrada za najbolju kolektivnu izvedbu Izvođačkom ansamblu predstave VARIJACIJE O OSJETNOM

S velikim zadovoljstvom objavljujemo da je jučer, 25. listopada 2015., na dodjeli Godišnje nagrade strukovnih organizacija suvremenog plesa RH, izvođački ansambl predstave VARIJACIJE O OSJETNOM, koji čine plesne umjetnice Lana Hosni, Irena Mikec, Karina Rilović, Irena Tomašić i Mia Zalukar zaprimio nagradu za najbolju kolektivnu izvedbu.

Ova nagrada, koja se od ove godine dodjeljuje u pet kategorija, orijentirana je na strukovno priznanje relevantnih godišnjih plesnih postignuća. Zahvaljujemo strukovnim udrugama i članovima na podršci i nagradi te zahvaljujemo od srca kolegama i publici koji nas vjerno i kontinuirano prate.

Predstava VARIJACIJE O OSJETNOM koreografkinje Marjane Krajač, premijerno je izvedena u listopadu 2014. godine, u prostoru Meštrovićevog paviljona, sadašnjeg Doma HDLU u Zagrebu, a intervju s nagrađenim plesnim umjetnicama koji smo pod nazivom TKIVO VREMENA – TKIVO IZVEDBE objavili u lipanjskom mjesečniku Utopija organizacije možete pročitati ovdje: http://eepurl.com/bo6M2L